AlgemeenIntocht van Sinterklaas

OVN.0006.04 - NOS December2

Terugblik

 

Samen met Nunspeet uit de Kunst hebben we de sinterklaasintocht georganiseerd.

Dit is uitermate goed ontvangen bij de inwoners van Nunspeet. Daar er restricties waren in verband met Corona zijn er 5 Sinten tegelijkertijd de wijken ingegaan. Kinderen stonden met hun ouders, vrienden en buren op alle hoeken van de straten klaar om de Sint een warm welkom te geven. Zakjes met pepernoten werden uitgedeeld, er was muziek en een hoop gezelligheid. Sint heeft 139 tekeningen in ontvangst mogen nemen. We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde intocht in dit coronatijdperk.

De straathoofden hebben namens Nunspeet Onderneemt Samen, Sintvlaggen uitgedeeld aan alle leden van N.O.S. Dit om wat vrolijkheid te brengen in deze beperkende tijden.

© NUNSPEET ONDERNEEMT SAMEN