top of page
Anna.jpg

Anna Engels

Mijn naam is Anna Engels.

In 1963 geboren te Delft, opgegroeid in Berkel en Rodenrijs en op mijn 15de met mijn ouders meeverhuisd naar Hulshorst. In Engeland – Zwitserland en Nieuw Zeeland gewoond en 5 jaar gevlogen als stewardess bij de KLM.

 

De vader van mijn kinderen leren kennen in Nunspeet en samen het bedrijf Chess ITC opgebouwd begonnen als een export bedrijf in 2de hands auto’s, later graafmachines. Ondertussen 4 kinderen gekregen en toen die uit huis gingen om te studeren besloten wij De Roskam aan te kopen. Met onze liefde voor oude panden en voor ons mooie dorp Nunspeet is De Roskam weer in oude glorie hersteld. Ook hebben wij het de functie teruggegeven die het altijd al had…een plek om te eten – drinken en overnachten. 

 

Onze gasten komen veelal uit de randstad. Zij zijn blij verrast door het afwisselende winkelaanbod. Dit is iets waar wij ons als ondernemers en inwoners van Nunspeet iets meer bewust van mogen zijn. Wij hebben veel 1-pitters in ons centrum die hun eigen unieke collectie aanbieden en we hebben nauwelijks te maken met leegstand. Dit onderscheidt ons van omliggende dorpen.

Om dit te houden is het van groot belang dat wij als ondernemers samen werken, elkaars potentie benutten en ervoor zorgen dat de klanten en gasten naar Nunspeet blijven komen. Ik ben ervan overtuigd dat wij een uniek dorp hebben op een unieke locatie. Trek een cirkel van 15 km om ons dorp en je vindt een zeer afwisselend landschap. Van de zandverstuivingen – heidevelden- beukenbossen – randmeren – hanzesteden tot de polder. Er is voor ieder wat wils. Om onze race tegen het online shoppen te winnen en leegstand te voorkomen is het van het hoogste belang dat wij samenwerken en elkaar versterken. Mocht jij daar onderdeel van uit willen maken dan horen wij dat graag.

 

Samen ondernemen is zoveel leuker dan alleen, samen zijn wij sterk.

bottom of page