top of page
Brenda.jpg

Brenda de Bruin

Ik ben Brenda de Bruin, Geboren in 1985 te Amsterdam.
Ik heb 17 jaar lang gewerkt bij de Koninklijke Marechaussee. In 2017 heb ik het bedrijf Hebbes kinderkleding in Nunspeet overgenomen. In 2022 ben ik hiermee gestopt en heb ik mijn eigen onderneming voort gezet in het organiseren van braderieën in Nunspeet. Onderweg mijn man Bennie Foekens leren kennen. Samen hebben wij twee prachtige kinderen.

Nunspeet is voor mij een speciaal plekje. Ik kom hier al sinds mijn 12de levensjaar. Nunspeet is voor mij een tweede huis en vandaar dat ik mijn onderneming dan ook in Nunspeet uitvoer. Mijn passie ligt bij het aantrekken van de toeristen naar het dorp en het organiseren van leuke braderieën en evenementen in het centrum. Hierbij staan voor mij de bewoners en de ondernemers van ons mooie dorp centraal.

Nunspeet is een uniek dorp met een groot en divers aanbod van winkels en horeca. We hebben weinig leegstand wat ons dorp zo uniek en aantrekkelijk maakt. In de zomerperiode is ons dorp voorzien van veel toerisme en in de rustige periode zijn we blij met onze eigen dorpsgenoten.

Om ons dorp zo uniek en mooi te houden werken we als Nunspeet Onderneemt Samen veel samen met diverse partijen en ondernemers. Wil jij net als ik samen ervoor zorgen dat die dorp zo mooi en uniek blijft wordt dan lid van onze vereniging.

Samen ondernemen is zoveel leuker dan alleen, samen zijn wij sterk.

bottom of page