HomeOver N.O.S.Over Anne de Glint

SECTRETARIS
ANNE DE GLINT

Mijn naam is Anne de Glint, 39 jaar, getrouwd met Manon de Glint/Edelijn. We hebben samen drie kinderen  één meid en twee jongens: Fleur (5), Fedde (4) en Thijn (1). Woon inmiddels 11 jaar in Nunspeet, geboren in Bunschoten, vanaf mijn vierde grotendeels opgegroeid in Putten. Inmiddels ben ik 7 jaar eigenaar van Di Verso het ijscafe (voorheen Het IJscafé)

Hobby’s en sport: lekker uit eten en zwemmen. daarnaast leuke dagen weg met gezin.

Kort na de opening van het Ijscafé in 2008 heb ik de overstap gemaakt als vestigingsmanager van het horecabedrijf. Ik kwam er achter dat werken met ambachtsproducten, diversiteit en creativiteit mij in dit bedrijf erg aanspraken. Al snel was de klik met het bedrijf en plaats zo groot dat overname onvermijdelijk was. Dat is dan ook gebeurt, in 2015 is de overname in gang gezet. Sinds 2021 heeft het IJscafe een transformatie ondergaan en gaat nu verder als Di Verso het ijscafe. Het restaurant is uitgebreid met ca 80 m2 aan restaurant en ca 100 m2 aan speelruimte.

https://www.nunspeetonderneemtsamen.nl/wp-content/uploads/2021/11/het-ijscafe-320x320.jpg

Het is ongelofelijk belangrijk om samen op te trekken als ondernemers. De Retail en detailhandel liggen onder druk door de opkomst verkoop internet, de ontwikkelingen daarvan zullen ook doorgaan.

Echter geloof ik dat er altijd ruimte zal blijven voor fysieke winkels in het centrum, dit ook de sterke stroom toerisme die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Het is belangrijk om je als dorp te  onderscheiden, om zo de lokale consument en de toerist aan je te blijven binden. Daar is meer voor nodig dan alleen maar een goed product of diversiteit in aanbod.

Door onze krachten te bundelen kunnen we met elkaar optrekken en promotie maken voor het centrum, activiteiten organiseren en de winkelstraten voorzien van aankleding die de dorpsstraten een stuk aantrekkelijker maken. Daarnaast wissel je ervaringen onderling uit en is het ook gewoon leuker om samen op te trekken!

Het is belangrijk dat centrum ondernemers zich actief betrekken bij de vereniging. De plaats, het winkelgebied en medeondernemers zijn voor het geheel minstens zo belangrijk als je eigen onderneming. Door samen op te trekken kunnen we veel meer onderscheidend vermogen creëren. 

Laat het verleden, wie je wel of niet mag niet afleiden maar bekijk het grotere perspectief. Probeer de focus te leggen op de toekomst en help mee aan de groei van ons mooie winkelcentrum.

Bij deze de oproep om actief mee te doen aan activiteiten, promoties en betrokken te zijn bij de bijeenkomsten.
Samen maken we het verschil! 

Richting industrie terrein Feithenhof zie ik altijd een quote staan: De omgeving van de mens is de medemens.
Deze zou ik graag toepasselijker willen maken, de omgeving van de ondernemers zijn de medeondernemers

ADRES
Brouwerskamp 34,
8071 BM Nunspeet
De route naar ons centrum in maps.
bestuur@nunspeetonderneemtsamen.nl

© NUNSPEET ONDERNEEMT SAMEN