top of page
NEO_NOS-colofon.jpg
NEO_NOS-colofon.jpg

Met drie mediatitels, Nunspeet Huis aan Huis, Huis aan Huis Elburg en Huis aan Huis Oldebroek, brengt NEO media het laatste nieuws uit de regio aangevuld met sport, lokale ontwikkelingen, boeiende interviews en interessante achtergrondverhalen. Door onze sterke lokale verankering weten wij als geen ander wat er speelt in Nunspeet en omgeving.

Special Eibertjesdag 2024

Net als vorig jaar zal op 7 mei de special verschijnen in Nunspeet Huis aan Huis, Huis aan Huis Elburg/Huis aan Huis Oldebroek. De redactie zal weer een aantal pagina's schrijven over o.a. het programma

 

Mochten er vragen zijn, wil men meer informatie of uiteraard deelnemen kunnen ze altijd contact met mij opnemen via de mail wimwobben@neomediabv.nl of 085-6202922 / 06-51439821.

Onze reguliere edities worden meerdere keren per jaar aangevuld met speciale edities en specials gerelateerd aan lokale activiteiten of doelgroepen. De Nunspeet Huis aan Huis geeft wekelijks een stem aan de lokale gemeenschap.
 

Uit recent onderzoek van het NOM (Nationaal Onderzoek Multimedia) is gebleken dat de huis-aan-huiskrant nog steeds een sterk en waardevol medium is: maar liefst 80% van de Nederlanders leest een huis-aan-huisblad, 63% heeft aandacht voor advertenties en 50% onderneemt actie naar aanleiding van een advertentie.
 

Leden van NOS hebben een streepje bij ons voor en krijgen korting op advertenties.

De voordelen op een rij:

            •           25% korting op reguliere advertenties

            •           35% korting op advertenties in specials

            •           Oplage van 12.400 (Nunspeet Huis aan Huis)

            •           11.000 unieke bezoekers per maand op www.nunspeethuisaanhuis.nl

            •           Diverse online mogelijkheden

De Nunspeet Huis aan Huis: jouw sleutel tot lokale kennis, betrokkenheid en verbinding!

 

Jordy Grootkarzijn & Wim Wobben vertellen graag meer over de mogelijkheden.

jordy@neomediabv.nl of bel 085 620 29 23

wim@neomediabv.nl of bel 085 620 29 22

bottom of page