top of page

Wat doet Nunspeet Onderneemt Samen

Nunspeet Onderneemt Samen maakt zich hard voor een bruisend en sfeervol winkelcentrum Nunspeet en behartigt de belangen van de centrumondernemers.

 

Waar houdt Nunspeet Onderneemt Samen zich mee bezig:

  • Verzorgt de marketing voor het centrum van Nunspeet en de centrum ondernemers.

  • Faciliteert een website om de betrokken ondernemers een platform te geven;

  • Organiseert een groot deel van de evenementen samen met Nunspeet uit de Kunst;

  • Voorziet het winkelgebied van seizoensgebonden verlichting en de aankleding van het centrum algemeen;

  • Nunspeet Onderneemt onderhoudt direct contact met de winkeliers, gemeente Nunspeet, Nunspeet uit de Kunst, Visit Veluwe, Bedrijvenkring Nunspeet, business clubs, lokale en de regionale media;

  • Ook houden wij ons bezig met de zaken die betrekking hebben op de ontwikkelingen in en om het centrum.

 

Commissies & overlegplatforms Waar de N.O.S. aan deelneemt

Nunspeet Onderneemt Samen geeft de Centrum Ondernemers een stem en invloed.

Wij nemen deel aan de volgende commissies en overlegplatfora:

*EZ-overleg Economische Zaken, voorzitter burgemeester de Weerd, deelnemers: NOS-OVE-BKN-NudK-Provincie Gelderland- VNO-NCW en college B&W. (2x per jaar)

.

*TROP-overleg, Toeristisch Recreatief Overleg Platvorm, voorzitter Marije Storteboom, deelnemers, NOS-NudK-Staatsbosbeheer-Recron-Visit Veluwe-Gemeente Nunspeet Kunst en Cultuur-NV Museum-OVE-Rondje Vierhouten-Natuurmonumenten-KHN-Nunspeetse School/Vrije Academie (4x per jaar).

*Centrumcommissie, deelnemers, Henk-Jaap van der Woude, Jan Vos, Arnold den Dikken & Anna Frens.

*Adviescommissie NudK, voorzitter Dick van Hemmen, vertegenwoordigers uit alle kernen van de gemeente , bestuur NudK, Staatsbosbeheer en voorzitter NOS (4x per jaar)

*SBBN, Stichting Bedrijven Beveiliging Nunspeet, omdat de OVN bij de oprichting van deze stichting was betrokken. Deelnemers 3 BKN leden, Gemeente Nunspeet, Hank Broekhuis Veluwse Security Service en voorzitter NOS (4x per jaar)

*PWT Plaatselijke Werkgroep Toegankelijkheid-NOS-Gemeente Nunspeet, wordt samen geroepen indien nodig.

*DO morgen Marktcommissie-NOS centrumcommissie-Gemeente-NudK.

*bestuursleden zijn beschikbaar voor overleg met:

  • Politieke partijen;

  • Gimas evenementen organisatie

  • De Nunspeetse School en Vrije Academie i.v.m. organisatie Kunstmarkt in september;

  • Heemkundige Vereniging i.v.m. organisatie klederdrachtenshows op Eibertjesdag.

210409_NUN_Ondernemend-Nunspeet_-4.jpg

Onze visie
Nunspeet Onderneemt Samen

Om sterk te staan en de strijd tegen het internet niet te verliezen is er nu meer dan ooit, samenwerking nodig. Samenwerking om de dorpskern van Nunspeet gezellig en leuk te maken en houden.

Een dorpskern waar inwoners van omliggende gemeente graag naar toe komen omdat het winkelaanbod gevarieerd is, er weinig leegstand is, er leuke horeca is en er regelmatig iets georganiseerd wordt.

Voor dit alles is een goede vereniging nodig die dit faciliteert. Die zich hard maakt voor het gratis parkeren, die zorgt voor feestelijke aankleding in het dorp die de belangen van alle ondernemers in het centrum behartigt. Dit is namelijk een voorwaarde voor een florerend dorp waar iedere ondernemer zich thuis kan voelen. Wij hebben elkaar daarbij nodig.

Graag zouden wij iedere belanghebbende, lid maken van Nunspeet Onderneemt Samen. Hierdoor creëer je saamhorigheid en bereidheid iets te doen voor de vereniging. Wij creëren maandelijkse momenten waarop we met elkaar in gesprek gaan en waar we van elkaar leren. Dit is van belang in deze tijd waarin veranderingen zo snel gaan.

Wil jij meewerken aan onze visie en onderdeel uitmaken van een creatief gezelschap die Nunspeet een warm hart toedraagt? Graag horen we van je. Voel je welkom zoals wij ook onze klanten en gasten welkom heten. De Ondernemers van Nunspeet maken Samen het verschil.

bottom of page