top of page

Lokale Radio Nunspeet werd opgericht op 7 november 1985. Ooit begonnen als piratenzender zond Willem Bonte, alias DJ Jan van de Meer, op 20 december 1986 onze eerste legale radio- uitzending uit. De omroep groeide met de inzet van vele vrijwilligers uit tot RTV-Nunspeet, dé lokale omroep voor gemeente Nunspeet en regio. Middels onze radio-, TV- programma’s en sociale mediakanalen bieden wij ontspanning en nieuwsgaring aan via FM, internet en DAB+, welke aansluit bij de inwoners van de gemeente Nunspeet en werken daarmee aan een sterk verbonden en goed geïnformeerde Nunspeetse samenleving. Onze kernwaarden zijn dan ook: betrokken, verbindend en betrouwbaar.

Template 3 kabelkrant kerstpagina.png

KERST ACTIE

Een unieke feestdagen boodschap achterlaten? Dat kan via RTV Nunspeet. 

 

Kosten bedragen voor twee weken

€150,- excl. BTW inclusief opmaak 

In de voorbeelden staat onze naam en logo, deze wordt dan aangepast naar de desbetreffende ondernemer die dan zelf een tekst  en logo of foto aanlevert.

Korting voor alle leden van de Nunspeet Onderneemt Samen.

Twee weken adverteren, op radio of TV, mag ook een week radio en een week TV voor € 150,- excl. BTW (Jaarcontract)


Web banner op www.rtvnunspeet.nl € 35,- ex BTW (jaarcontract)

Eenmalige kosten:

Productiekosten radiocommercial € 275,- ex BTW
TV commercial € 275,- ex BTW

Interesse? Neem direct contact op met marcel@rtvnunspeet.nl

RTV Nunspeet medewerkers
RTV Nunspeet werkt met ruim 75 vrijwilligers en vijf betaalde krachten vanuit de studio’s in winkelcentrum De Binnenhof. Wil jij als vrijwilliger meehelpen om mooie en leuke radioprogramma’s te maken? Of ben jij journalist, schrijver, communicatiedeskundige of fotograaf en vind je het leuk om mee te werken aan het nieuws? Stuur ons dan een mailtje en bellen mag natuurlijk altijd! Ook als stagiaire zijn er vele mogelijkheden om ervaring op te doen. Wij zijn een erkend SBB-leerbedrijf.

 

Bekostiging
RTV Nunspeet heeft een ANBI status. Dat wil zeggen dat wij geen winstoogmerk hebben met het geheel van onze activiteiten, die het algemeen belang dienen. Onze inkomsten bestaan uit een bijdrage vanuit het gemeentefonds, dat door het ministerie van BZK voor 2023 is becijferd op € 1,53 per huishouden in onze gemeente, dienstverlening en beperkte sponsoring en reclame. Verder zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Door onze ANBI-status mogen donateurs hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de belastingdienst.

 

Advertentiemedium
RTV Nunspeet is ook hét aangewezen medium om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Wij hebben een groot bereik op de Noord West Veluwe en onze reclamemogelijkheden zijn talloos. Interesse? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Marcel Bonte: marcel@rtvnunspeet.nl

 

RTV Nunspeet 
Colijnstraat 48-50,
8072AW Nunspeet 
0341-258133
info@rtvnunspeet.nl

KvK 08024118
RSIN 800542083
RABO NL87 RABO 0387 5675 18

bottom of page