top of page
Emily.jpg

Emily Niebeek

Ik ben Emily, geboren en getogen in het mooie dorp Nunspeet. Daar woon ik samen met mijn lieve vriend, 2 prachtige kindjes & 4 trouwe viervoeters (2honden & 2konijnen.)

 

Mij vind je elke dag buiten, ik ga graag de natuur in. Wandelen met de honden, op avontuur met de kindjes of met mijn camera op zoek naar unieke creaties: dat is voor mij ontspannen!

Sinds de zomer van 2022 ben ik betrokken bij de vereniging Nunspeet Onderneemt Samen. Meedenken en organiseren vind ik fantastisch en zeker door de ogen van een ondernemer. Zelf fotograaf met mijn eigen bedrijf; Momenten Fotografie. Vol passie in 2017 gestart als fotograaf waar ik voornamelijk families, geboortes en uitvaarten vastleg.  Ik vind samenwerken en naar elkaar om kijken erg belangrijk. Ons dorp is geweldig en dat komt door de ondernemers. Zij zorgen voor een aantrekkelijke centrum met ieder een eigen onderneming. Waar wij als N.O.S. graag in meedenken en zorgen voor de extra's in ons centrum. Heb je vragen, zijn er dingen onduidelijk of wil je ons ondersteunen? Stuur gerust een berichtje. Wees welkom! 

bottom of page