top of page
Momenten fotografie - Emily 230725-22.jpg

Nieuwsbrief 

augustus 2023

aaf43373-0652-48a2-8add-0e944b4d8ef2.jpg
210409_NUN_Ondernemend-Nunspeet_039-1.jpg

De Nunspeet Kadopas

Vanaf 1 september zal “De Nunspeet Kadopas” gelanceerd worden. Het is een kadopas die gekocht en besteed kan worden in Nunspeet. De kadokaart wordt verkocht door de Nunspeetse winkeliers, aan consumenten en bedrijven. Bedrijven kunnen deze kadokaart bijvoorbeeld, met kerst ook aan hun personeel geven. Op die manier kunnen we extra omzet naar de Nunspeetse ondernemers brengen. De kadokaart wordt gemeente breed gedragen. De kernen Vierhouten, Hulshorst en Elspeet
doen er ook aan mee. De gemeente heeft toegezegd op termijn “Mantelzorg kadobon” (een kadobon online en buiten Nunspeet te besteden) te vervangen door De Nunspeet Kadopas. Dit voorkomt dat het te besteden geld wegvloeit naar grote online winkels of buiten de gemeente Nunspeet. Als lid van Nunspeet Onderneemt Samen kan je tegen een aantrekkelijk tarief deelnemen aan deze
pas. De pas zal twee jaar geldig zijn.


Aanmelden kan via dit inschrijfformulier
Deze kan je opslaan in PDF en mailen naar sales@groupcard.nl
Zij zullen vervolgens contact met je opnemen.

Nacht van Nunspeet

Donderdag 31 augustus is het weer zover! De Nacht van Nunspeet met als thema Holland.
Nunspeet uit de Kunst en Nunspeet Onderneemt Samen zijn al enige tijd bezig een mooie invulling te geven aan dit thema. De straten zullen rood-wit-blauw-oranje kleuren en onze oproep is aan alle ondernemers om mee te doen om deze avond een tot een succes te maken!


Het spektakel is van 19.00 tot 23.00 uur.
Vanaf 15.00 uur zullen de straten afgesloten worden. 

Promoot je winkel op onze socials.

Help ons als lid en krijg zelf extra promotie op onze socials.

 

1. Voor de website van de N.O.S. zouden wij graag van elke ondernemer een logo of persoonlijke foto ontvangen. Deze zal dan worden geplaatst op de pagina van de leden. Met 1 a 2 regels in het kort wat jullie onderneming inhoud.

2. Als lid heb je de mogelijkheid 1 keer in 2023 gepromoot te worden op onze social media (facebook & Instagram) en op onze website. Dit doen wij aan de hand van een online plan met daarin wie wanneer ingepland staat. Wil je hier gebruik van maken? Laat het weten welke week je voorkeur heeft, dan kijken wij of die mogelijkheid er nog is. Daarbij ontvangen wij dan de content (tekst) + foto’s en/of promotie filmpje. Dit zullen wij er bijvoegen. Ook is ons streven om dan langs te komen om een aantal story’s te maken. Dit alles mag je mailen naar bestuur@nunspeetonderneemtsamen.nl

Volg ons op Nunspeet Onderneemt

& tag ons in je bericht 

zodat wij het kunnen delen.

Gefeliciteerd!

Super mooi en fijn om te zien dat wij als centrum zo aantrekkelijk blijven. Dat komt alleen door jullie, de ondernemers van ons centrum. We doen het samen. Gefeliciteerd en welkom in ons centrum.

aaf43373-0652-48a2-8add-0e944b4d8ef2.jpg
aaf43373-0652-48a2-8add-0e944b4d8ef2.jpg

De laatste 'Zomermarkten' aan de Laan op de dinsdag 8, 15 en 22 augustus zullen daar niet plaatsvinden. 

Nunspeet Onderneemt Samen en de ondernemers aan de Laan hebben gezamenlijk afgesproken de laatste 3 zomermarkten voor de Laan af te gelasten.
Hiertoe is besloten om de verkeerssituatie op de hoek Spoorlaan, Eperweg en Laan te verbeteren, zodat de toegankelijkheid gewaarborgd blijft.

Uiteraard betreuren de ondernemers aan de Laan dit besluit maar zien in dat dit voor iedereen beter is. Hun acties blijven gewoon doorlopen, u bent en blijft van harte welkom!
 

Op de gezamenlijke facebookpagina: Laan Nunspeet vind u hun lopende acties.

Volgend jaar is de Laan zeker weer aanwezig op de 'Zomermarkten'  

 

Donderdag 31 augustus is de Laan, vanaf 15 uur, afgesloten voor de 'Nacht van Nunspeet' en daar gaan ze daar weer als vanouds, een feestje van maken.

Agenda

Zomermarkten 8 - 15 - 22 augustus

Nacht van Nunspeet 31 augustus

csm_stationsomgeving_nieuwe_situatieschets_6f013df79a.png

Bouwapp Stationsomgeving

De werkzaamheden van de stationsomgeving zijn in volle gang. Wil je meer weten over de stand van zaken? Download dan de BouwApp. https://apps.apple.com/nl/app/de-bouwapp/id6352250902

bottom of page