top of page
38 Momenten fotografie - Emily 2023.jpg

Nieuwsbrief 

Juni 2023

10.05 (2).jpg

Eibertjesdag geslaagd!

De evaluatie over de Eibertjesdag 2023 heeft plaatsgevonden. Samen met Nunspeet uit de Kunst (VVV) en de gemeente Nunspeet. Woensdag 24 mei hadden wij samen met Nunspeet uit de Kunst & de gemeente Nunspeet een evaluatiegesprek over Eibertjesdag. Dit naar aanleiding van de klachten over de (verkeers)veiligheid die binnen waren gekomen naar aanleiding van de Voorjaarsmarkt. Eibertjesdag 2023 was geslaagd!, veel bezoekers en gasten in het centrum van Nunspeet en een goede doorstroom in een veilige setting. 

 

Wij hebben ons gefocust op een goed verkeers- en parkeerplan die opgemaakt is in samenwerking met Marinus Bonestroo(gemeente Nunspeet) Dit plan was goedgekeurd voor de Eibertjesdag en werd meteen bekeken of dit plan voor elk volgend evenement geschikt is.. 

 

Gisteren is uit de evaluatie gekomen dat er geen klachten binnen zijn gekomen en dat we geen grote verkeersproblemen hadden. Daar zijn wij als Nunspeet Onderneemt Samen erg trots op. Wij willen net als iedereen een veilig dorp, zo ook tijdens alle komende evenementen. 

Gefeliciteerd!

Super mooi en fijn om te zien dat wij als centrum zo aantrekkelijk blijven. Dat komt alleen door jullie, de ondernemers van ons centrum. We doen het samen. Gefeliciteerd en welkom in ons centrum.

Fleurig ontvangst in ons centrum Nunspeet

Dit jaar zijn ook de Laan en de Stationslaan aangekleed met bloembakken gevuld met mooie bloeiende planten. Net als in de Dorpsstraat en de marktomgeving. Samen zorgen wij voor een fleurige binnenkomst in ons centrum. Wij als Nunspeet Onderneemt Samen vinden het belangrijk om o.a. te kijken naar de uitstraling van ons centrum. Anna Engels (bestuurslid N.O.S.) heeft zich hiervoor ingezet en is samen met de gemeente tot deze samenwerking gekomen. Daar zijn wij dan ook enorm trots op.

Dirk van Renselaar (eigenaar Meubel outlet Nunspeet) vindt het prachtig. ‘Onze straat hoort er nu ook bij. We vinden het een sfeermaker voor een compleet plaatje’.

Izette (eigenaar Izette Lingerie) ‘Het is prachtig en het creëert een eenheid’.

Inschrijven formulier Evenementen 2023

Wij zouden graag willen weten wat jullie wensen zijn per evenement voor 2023. Zo kunnen wij er rekening mee houden en het doorgeven aan de marktorganisatie.

Dit graag voor 27 juni 2023 doorgeven. 

Geef hier je voorkeur aan (ieder lid heeft recht op een marktkraam of grondplek)
Wil je extra's geef het door
Geef aan voor welk evenement u hier gebruik van wil maken.

Dank voor het je bericht.

Nacht van Nunspeet

Geef hieronder aan wat jullie gaan doen tijdens de Nacht van Nunspeet met het thema Holland. Graag voor 18 juni 2023 dit invullen. Wij nemen de ideeën mee en komen begin juli met een terugkoppeling.

Dank voor het je bericht.

bottom of page